De siste 12 månedene har hovedindeksen på Oslo Børs falt 6,0 prosent. Den siste måneden har den steget 1,9 prosent, men siden nyttår har den falt 0,9 prosent.I forrige uke steg den først til 623-nivået før den avsluttet uken med fall. Det ble dermed en nedgang på 0,8 prosent, fra 609,90 til 604,78. Hovedindeksen ligger da 8,6 prosent under all-time high. Dobbel-toppOslo Børs er tilsynelatende fremdeles i korreksjonsmodus, og det kan fortsette ned kommende uke. Det ble etablert en liten dobbel-topp og den signaliserer at hovedindeksen kan falle til 596. 605-nivået og 50-dagers glidende gjennomsnitt ble testet fredag, med et marginalt brudd. Brudd på den tekniske støtten vil signalere at fallet kan fortsette ned mot neste nivå.Den tekniske støtten vil være brukbar ned mot 600, men under 600-nivået er den litt tynnere igjen før 590 - 585.Som forrige søndag holder vi på at dette foreløpig er en naturlig korreksjon, men vi kan heller ikke utelukke at hovedindeksen kan falle videre ned mot 200-dagers glidende gjennomsnitt. Ned mot 590 og 585.Korreksjonen fortsetter?RSI brøt den positive undertonen og 50-nivået i forrige uke, og det kan ha signalisert at korreksjonen kan fortsette litt til. Da blir det avgjørende hva som skjer om RSI faller helt tilbake ned mot den lange positive undertonen.Det aller meste tyder foreløpig på at den vil holde, at korreksjonen er forbigående og at det i så fall vil være en kjøpsmulighet. Bekreftelsen på det får vi imidlertid ikke før hovedindeksen igjen har brutt 623- og 625-nivået på stigende omsetning. Og før det kan mye skje.Skulle også den lange, positive undertonen i bunnen av RSI-chartet bli brutt vil det være nok en bekreftelse på den lange fallende tendensen i toppen av RSI-chartet. Da kan det heller ikke utelukkes at hovedindeksen fortsetter å falle mot 520 - 515 igjen.