- Pensjonskunder bør forlate Silver

Lommebok. Kredittkort. Mastercard. Visa. Penger. Sedler. Mynter. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Mye tyder på at fripoliseselskapet Silver kan gå konkurs i løpet av få måneder. Forbrukerrådet ber folk ta ut pensjonspengene sine.

Brorparten av selskapets kunder sitter låst fast i en avtale, siden de har fripolise med avkastningsgaranti. Men om lag 5.000 kunder har avtale med investeringsvalg.Disse kundene bør snarest flytte pengene sine for å unngå å tape penger, mener Forbrukerrådet.– Det første vi råder folk til er å ta kontakt med Silver og undersøke om de kan flytte pengene, sier fagdirektør for finans i Forbrukerrådet, Jorge B. Jensen, til NTB.Silver sier til NTB at de støtter rådet om at kunder som har mulighet til å forlate selskapet, bør gjøre det.– En del er i ferd med å flytte, men vi har ikke hatt noe stort rush foreløpig, sier kommunikasjonsdirektør Jon Haugan. (©NTB)


Les også