Lånekunder i OBOS-banken beholder nå ungdomsfordelene også etter at de fyller 34 år, skriver selskapet i en pressemelding.- Så vidt jeg vet er OBOS først ute med dette konseptet. Men konkurransen er stor blant bankene. Jeg blir ikke overrasket om andre kommer etter med samme tilbud, sier konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj i en kommentar.
Konseptet han snakker om kalles "Evig Ung", og innebærer enkelt og greit at man får beholde ungdomsrenten resten av livet, så lenge man blir lånekunde i OBOS før fylte 34 år. gjelde frem til fylte 41 år
Ungdomsfordelene beholdes med andre ord så lenge man har lån i OBOS-banken. Det spesielle i forhold til andre banker er at man også beholder fordelene dersom man ønsker å flytte og ta opp mer lån etter at man har fylt 34 år. Det samme gjelder om man vil låne opp på boligen eller gjøre endringer på lånet. Men som Siraj nevner er konkurransen hard. Storebrand utvidet eksempelvis i fjor sitt boliglån for unge, BLU40, til å .