Det er Aftenposten som skriver om mannen i 50-årene som i januar i fjor var passasjer på Norwegians fly fra Gardermoen til Bangkok. Om bord i flyet var han kraftig beruset, lagde bråk og truet andre passasjerer på livet.Da flyet var over Ukraina, fikk flykapteinen nok, snudde og satte kursen mot flyplassen i Warszawa. Der ble den berusede mannen hentet ut av flyet av bevæpnede og maskerte politifolk, før flyet fortsatte til Thailand, flere timer forsinket.I tillegg til truslene var han tiltalt for brudd på luftfartsloven fordi han ikke fulgte ordre fra flykapteinen og andre i besetningen om å holde seg i ro.Nå har Asker og Bærum tingrett dømt ham til å betale 95.978 kroner til Norwegian, som er de ekstra kostnadene som påløp som følge av landingen i Warszawa. Han ble også dømt til 21 dagers ubetinget fengsel, samt til å betale sakskostnader på 2.000 kroner.Den tiltalte mannen erkjente seg skyldig. Han har forklart at han ikke husker noe av selve flyreisen, før politifolk med maskingevær hentet ham ut av flyet i Warszawa. (©NTB)