Dette tjente sjeføkonomene

Sjeføkonomene har full kontroll på norsk økonomi. Slik var deres egen i 2015.

Personlig økonomi

Den som hadde desidert størst nettoinntekt av sjeføkonomene var Swedbanks Harald Magnus Andreassen, med drøye 3,6 millioner kroner.Også når det gjelder lignet formue ligger han langt i tet, og hadde ifølge skattelistene over 23 millioner kroner på bok i fjor.Som nummer to på inntektstoppen finner vi sjeføkonom i landets største bank, Øystein Dørum, som tjente knappe 2,7 millioner kroner i fjor.Dørum, som har vært ansatt i DNB i hele 18 år, er imidlertid inne i sine siste måneder i banken. Han har sagt opp stillingen, og blir fra desember av ny sjeføkonom i NHO.Med unntak av de to på toppen av listen, hadde de fleste sjeføkonomene rundt 1-1,5 millioner kroner i lignet inntekt i fjor.Aller minst tjente sjeføkonom og adm. direktør i Samfunnsøkonomisk analyse, Roger Bjørnstad. Han hadde en inntekt på drøye 930.000 kroner, men kan til gjengjeld skilte med nest høyste formue - på 7,8 millioner kroner.

skattelistene
sjeføkonom
harald magnus andreassen
jan l. andreassen
kari due-andresen
frank jullum
shakeb syed
elisabeth holvik
øystein dørum
roger bjørnstad
Nyheter
Personlig økonomi