<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Samsung: Alle sider ved Note 7 skal granskes

Sørkoreanske Samsung opplyser at alle sider ved den nye mobiltelefonen Galaxy Note 7 skal granskes, og at det kan hende det ikke er bare batteriet man bør se på.

    Publisert 27. okt. 2016 kl. 14.12
    Oppdatert 27. okt. 2016 klokken 14.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 154 ord

    – Vi undersøker alle sider ved enheten, inkludert batteri, maskinvare og programvare, og granskingen skal omfatte alle muligheter, sier J.K. Shin, tidligere leder ved Samsungs mobilavdeling.– Vi forsøker å finne ut om det var feil ved andre deler. Det kan ha vært batteriet, og det kan ha vært noe annet, sa han i et møte med aksjeeiere i Seoul torsdag.Samsung la først skylden på batterier utviklet av søsterselskapet Samsung SDI, da konsernet i september kunngjorde tilbakekalling av 2,5 millioner enheter av den nye mobiltelefonen. Da hadde noen av mobiltelefonene som var blitt solgt, tatt fyr. I starten ble tilbakekalte telefoner erstattet med nye, men det kom også meldinger om at erstatningsenheter tok fyr. Dermed måtte Samsung skrinlegge all videre produksjon av den nye mobiltelefonen, og tilbakekalle alle som var blitt solgt.Shin opplyser at erstatningsenhetene som hadde tatt fyr, inneholdt batterier laget av et annet selskap enn Samsung SDI, nemlig den kinesiske produsenten ATL. (©NTB)