Mandag ble det klart at fripoliseselskapetsom kan hindre selskapet i å bli satt under offentlig administrasjon etter nyttår. Løsningen innebærer å opprette et nytt selskap i Liechtenstein og flytte alle fripolisekundene til det nye selskapet, skriver DN. Administrerende direktør Tor Sydnes i rådgivingsselskapet Gabler tror ifølge avisen flere selskaper vil følge etter hvis Silver får grønt lys fra norske og liechtensteinske myndigheter for løsningen.- Alle aksjonærer av livsforsikring og pensjonskasser leter etter muligheter for å bedre sin kapitalbruk knyttet til tunge rentegarantier og risiko for langt liv. Hvis Silver har funnet et regulatorisk regime i Liechtenstein hvor det kan slippe unna langt billigere, er dette gode nyheter. Da tror jeg mange andre vil flytte etter, sier han til DN.