300 vil ha islamsk lån fra Storebrand

På én uke fikk Storebrand rundt 300 henvendelser fra potensielle kunder som ønsket seg lån basert på islamske prinsipper.

Personlig økonomi

Banken opprettet nylig en nettside om boligfinansiering uten renter, i tråd med islamske prinsipper. Siden stengte samme dag som nyheten ble kjent, noe banken forklarte med at de allerede hadde nok interesserte til å vurdere produktet videre, skriver Vårt Land.Da siden stengte hadde rundt 50 personer meldt sin interesse. Deretter har det kommet inn et par hundre flere henvendelser via andre kanaler.– Storebrand er nå i gang med å evaluere markedspotensialet for et slikt lån og ser på hvordan produktet kan se ut. Vi har også blitt kontaktet fra finanskonsulenter i Storbritannia og Malaysia som ønsker å hjelpe oss med å sy sammen en slik lånetype, sier kommunikasjonssjef Bjørn Erik Sættem. (©NTB)

lån
bank
storebrand
Nyheter
Personlig økonomi