Fortsatt redusert kapasitet på T-banen i Oslo

Alle linjene på T-banen i Oslo er i drift, men med lavere kapasitet enn normalt. Ruteopplegget blir det samme som torsdag.

- Det går tog på alle strekninger, men med mindre kapasitet enn normalt, sier kommunikasjonssjef i Sporveien Cato Asperud til NTB fredag morgen.Arbeidene med å utbedre skadene etter kabelbrannen på Nationaltheatret stasjon onsdag kveld er ikke ferdige.- Vi har jobbet gjennom natten etter kabelbrannen på Nationaltheatret. Vi har kommet langt, men er ikke helt ferdig Vi kjører derfor samme ruteopplegg som vi gjorde torsdag, fortsetter han.Det betyr at Linje 1 er innstilt mellom Majorstuen og Bergkrystallen.Linje 5 kjører ikke Ringen, men går som mellom Vestli og Sognsvann. Linje 4 dekker Ringen med unntak av Carl Berners plass. Linje 2 kjører Østerås - Ellingsrudåsen, men mellomavgangene fra Ellingsrudåsen snur på Stortinget. Linje 3 går som normalt, men Linje 3x mellom Stortinget og Mortensrud er innstilt.Det var forsinkelser og innstillinger på samtlige T-banelinjer i Oslo hele dagen torsdag. Problemene skyldtes en brann på Nationaltheatret stasjon onsdag kveld. Arbeidet med reparasjonene startet klokken 22 torsdag kveld, men det var ikke avsluttet før morgentrafikken var i gang fredag. (©NTB)