Slik vil vi bruke skattepengene

penger lommebok.jpg

Få orden på hverdagsøkonomien, betale ned på lån og reise er noe av det vi bruker pengene vi får igjen på skatten på.

- Mange prioriterer reiser når de får penger til overs. Når skattepengene tilbakebetales så blir det alltid et økt trykk på bestillingene, sier Ellen Wolff Andresen, markeds- og administrasjonssjef i Ticket Feriereiser, ifølge en pressemelding.Tickets Sifo-undersøkelse viser at 21 prosent vil bruke skattepengene til å fylle hull i hverdagsøkonomien. 18 prosent nedbetaler på lån mens åtte prosent oppgir at de satser på flere eller dyrere reiser. - Tilbakebetalingen på skatten kommer, sammen med feriepengene, beleilig i begynnelsen av sommeren når mange lengter etter ferie og utenlandsreiser. I år er det et uvanlig stort trykk på bestillingene sydover (..), sier Wolff Andresen. Kun et fåtall nordmenn ønsker å bruke pengene på annet forbruk som for eksempel klær, interiør eller biler. Heller ikke underholdning som kino, konserter eller restaurantbesøk lokker når skatten kommer.Dette vil vi bruke skattepengene på:1. Fylle andre hull i min hverdagsøkonomi, 21 prosent2. Nedbetale lån, 18 prosent3. Reise på flere eller dyrere reiser, 8 prosent4. Renovere eller forandre hjemme, 7 prosent5. Underholdning som kino, konsertert og liknende, 1 prosent6. Restaurantbesøk, 1 prosent7. Kjøpe nye klær, 1 prosent8. Kjøpe ny bil, 1 prosent9. Kjøpe interiør, 1 prosent10. Kjøpe gaver, 0 prosent


Les også