KjøpLogg inn

Mann fra Oppland vant nesten 50 millioner på spilleautomat

Feiret mammutgevinst med en veldig dyr flaske vin.

Publisert 12. juli 2017 kl. 15.40
Oppdatert 12. juli 2017 klokken 15.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

En mann i 30-årene fra Oppland har vunnet en jackpot på hele 49.376.915 kroner på spilleautomaten Empire Fortune hos Norgesautomaten.com.Ifølge en pressemelding er gevinsten den største noensinne i både spillselskapets og spilleverandøren Yggdrasils historie.Vinnerspinnet varte i nærmere fire minutter. Innsatsen på 200 kroner steg raskt til over 105.000 kroner før Oppland-mannen landet jackpoten. - Jeg feiret med en veldig dyr flaske vin, og har planer om å kjøpe en ny bil og ta med familien på ferie. Jeg følte på meg at jackpoten snart kom til å falle, sier hovedpersonen selv, som foretrekker å være anonym.Det er bare tre uker siden at Empire Fortune-jokeren utløste en utbetaling på nesten 120.000 kroner for en spiller i 40-årene.Til slutt understrekes det at vinneren, i likhet med andre storvinnere, har blitt informert om økonomisk rådgivning av NorgesAutomaten og Betsson Group.