Boken «To historier, en sannhet» blir lansert i forbindelse med Bjørneboedagene i Kristiansand.– Den nye boka tar for seg hva som skjer med samfunnet, politiet og påtalemakten i en liten by og i Norge når to jenter blir drept på tragisk vis. Den tar for seg hvordan man siden sikter og dømmer to personer for den, sier forlagssjef Wenche Haugsand i Pitch forlag til .Ifølge avisen skriver forlaget at resultatet av Jahrs arbeid er sjokkerende, men Haugsand ønsker ikke å gå nærmere inn på detaljene.På spørsmål om forfatteren har kommet til en annen konklusjon enn retten gjorde, svarer hun:– Det kan du gjøre deg noen tanker om hvis du ser på tittelen på boka.Åtte år gamle Stine Sofie Sørstrønen og ti år gamle Lena Sløgedal Paulsen ble funnet drept i Baneheia i Kristiansand i mai 2000. To menn ble dømt for drapene.Jan Helge Andersen, som tilsto da han ble pågrepet, ble dømt til 19 års fengsel. Viggo Kristiansen ble i 2002 dømt til 21 års forvaring. Kristiansen nekter for å ha noe med drapene å gjøre og har gjentatte ganger bedt om at saken blir gjenopptatt.(©NTB)