Bergenser vant utrolige 936.000 kroner på oddsen

15 av 15 fotballkamper gikk rett inn.

Napoli's Piotr Zielinski, right, is celebrated by his teammates, including Amadou Diawara, top, after scoring, during the Champions League Group stage group F soccer match between Napoli and Shakhtar Donetsk at the Naples San Paolo stadium, Italy, Tuesday, Nov. 21, 2017. Napoli won 3-0. (Cesare Abbate/ANSA via AP) Cesare Abbate

Mandag omtalte vi den norske Coolbet-kunden, som i helgen satset 550 kroner på en kombinasjon av hele 15 fotballkamper.14 av 14 hadde da gått inn på kupongen med en totalodds på spreke 1.702,30.Spilleren manglet bare en hjemmeseier for Napoli mot Shakhtar Donetsk i Champions League for å utløse en utbetaling på over 936.000 kroner.Og denne hjemmeseieren kom i går. Det var lenge full spenning, men etter 0-0 til pause vant Napoli til slutt 3-0.- Det er bare å gratulere. Jeg har jobbet i spillbransjen i 11 år, og kan ikke huske å ha sett en større gevinst for en nordmann med en innsats under 1.000 kroner. Med flere ulike ligaer og nasjoner har kunden vist stor fotballteft, sier PR-manager Mikael Mellqvist i en kommentar.Nordmannen, som er fra Bergen, skal ifølge Mellqvist fordøye gevinsten litt før vedkommende bestemmer seg for hva pengene skal brukes på.