Tine trekker ikke omstridt ulve-kartong

Ulven på julemelkekartongene til Tine har satt sinnene i kok, men Tine beholder likevel kartongene.

Blant illustrasjonene på Tines nye julemelkekartonger kan man se silhuetten av en ulv som hyler mot månen.Bondeeide Tine har høstet stor kritikk for kartongene, men melkeprodusenten nekter å trekke tilbake kartongene.– At jula 2017 eventuelt skal bli husket som jula da TINE trakk tilbake melkekartonger på grunn av et fjøsnisse-eventyr satser vi ikke på. Kartongene er trykket og dette blir en del av vårt juledesign som vil være på melka fram til årsskiftet, skriver Tines kommunikasjonsdirektør, Lars Galtung, til VG i en e-post.«Tine støtter opp om leverandørene sine, ser jeg? Har det rablet fullstendig?» og «Respektløst overfor de bøndene som sliter med disse dyra» er noen av kommentarene på Tines Facebook-sider. Men det er også mulig å finne en kommentar som denne: «Veldig flott, Tine, at dere kan vise noen av de flotte rovdyrene vi har i Norge».(©NTB)