De åtte beste sparetipsene i 2017

De åtte beste sparetipsene fra millionærer og milliardærer i 2017.

CNBC har valgt ut de åtte beste sparetipsene fra millionærer og milliardærer i 2017.

  1. Suze Orman: Finn glede i å spare. Nøkkelen er å finne den samme gleden i å spare som du gjør i å bruke penger, har personlig økonomi-eksperten uttalt til CNBC.
  2. Warren Buffett: Invester i deg selv. «Ingen kan ta bort det du har i deg selv, og alle har ubrukt potensial», ifølge milliardæren.
  3. Kyle Taylor: Bruk «50-30-20 prosent-regelen». Regelen til Taylor sier at 50 prosent av pengene går i banken, 30 prosent går til å finansiere livsstilen din, mens de resterende 20 går til underholdning.
  4. Spike Lee: Ikke vær redd for å bruke andre sine penger. «Jeg har ikke noe problem med å be folk om penger,» sa den anerkjente filmregissøren til Wealthsimple tidligere i år. «Fordi jeg tror på mine talenter, mine historiefortellende evner, og også de menneskene jeg omgir meg med på prosjektene jeg lager».
  5. Mark Cuban: Gjør storkjøp og handle på salg. «Det er så vanskelig å få avkastning på vanlige investeringer at... Du kommer bedre ut ved å kjøpe tannkrem for to år når den er på 50 prosent rabatt», sa milliardæren i et intervju med Vanity Fair. «Det er en umiddelbar avkastning på pengene dine».
  6. Grant Cardone: Sørg for flere strømmer av inntekt. «Du vil ikke bli rik uten flere inntektsstrømmer», sa millionæren Grant Cardone, som var dypt i gjeld. «Det starter med inntektene du har for øyeblikket. Øk den inntekten og legg til flere strømmer».
  7. Chris Reining: For å spare stort, begynn i det små. «Jeg vet at det er noen mennesker der ute som sier at du ikke bør bekymre deg for å bruke 40 kroner på en kaffe latte, men jo mer jeg tenker på det, så er å kutte ut den dyre kaffen et godt sted å starte,» fortalte Reining CNBC. «Hvis du prøver å redusere huslånet ditt, bli kvitt alle dine biler og gjøre alle disse drastiske endringene, er det så overveldende, at du ender med å ikke gjøre noe av det».
  8. Grant Sabatier: Ikke glem at penger ikke er alt. «Pengene er ikke alt. Det er ikke verdt å ofre din helse, familie, venner eller andre opplevelser for penger», har Sabatier uttalt, som bygde seg opp fra ingenting til millionær i løpet av fem år. «Jeg har mistet noen venner fordi jeg har brukt for mye tid på kontoret. Selv om jeg virkelig tror at det å ha penger er frihet, er penger egentlig bare et verktøy for opplevelser i livet».