Dette finner du under juletreet i år

Høy sannsynlighet for myke pakker.

Nets og DIBS har engasjert YouGov til å undersøke hva nordmenn kan forvente å få av julegaver i år.Den kraftige veksten i «Black Week» ikke har hatt en negativ innvirkning på netthandelen i desember.- Nysgjerrige- De første 18 dagene i desember har vi sett 11 prosent flere nett-transaksjoner sammenlignet med fjoråret, sier salgs- og partneransvarlig Johanna Tell i DIBS Payment Services i en pressemelding.- Dette gjorde oss nysgjerrige på hva det egentlig er som nordmenn legger i innkjøpskurven under julenetthandelen, fortsetter hun.DIBS er en del av Nets, som administrerer betalinger for mer enn 25.000 nettbutikker over hele Norden.- Myke pakkerUndersøkelsen viser tydelig en stor sannsynlighet for myke pakker under juletreet: 48 prosent av de spurte svarte nemlig ja til å kjøpe klær, sko, eller accessoirer som julegave i år.- De fleste kjøper jo flere julegaver, så selv om halvparten av oss kjøper myke pakker, kjøper 35 prosent leketøy. Det vitner om at det ikke er noen grunn til å bekymre seg for de minste; julen er fortsatt barnas fest, sier Tell.- Fra våre daglige transaksjonsmålinger kan vi i år bekrefte at veksten i netthandelen er størst mot slutten av desember, så det er viktig å sjekke leveransetid hos den enkelte nettbutikk hvis man skal handle i 11. time, avslutter hun.