Nordnet-kundene liker teknologi

Gjengangere topper kjøpslisten.

Personlig økonomi

Desember-statistikken fra Nordnet viser at privatpersoner kjøpte fond for 254 millioner kroner netto i løpet av fjorårets siste måned.Dermed ble desember måneden med de største fondskjøpene i 2017.Oslo Børs avsluttet året nær all-time high, og ifølge investeringsøkonom Tom Hauglund gjenspeiles optimismen i nettotegningen.- Igjen var DNB Teknologi det mest kjøpte fondet. Nasdaq satte rekord over 50 ganger i 2017. Dette har nok bidratt til interessen for DNB Teknologi, som har mye av porteføljen i USA. Nordnets indeksfond tok 2. plassen som i forrige måned, sier han i en kommentar.Mest kjøpte fond  1) DNB Teknologi2) Nordnet Superfondet Norge3) Forte Obligasjon4) Storebrand Global Multifactor5) KLP AksjeGlobal Indeks6) KLP AksjeNorge Indeks7) Handelsbanken Høyrente8) Fidelity Emerging Markets9) Holberg Rurik10) Nordea Emerging StarsMest solgte fond1) Alfred Berg Gambak2) Skagen Global3) KLP Pengemarked4) Skagen Kon-Tiki5) Forte Norge6) Fondsfinans Norge7) DNB Aktiv Rente8) Holberg Likviditet9) Delphi Nordic10) KLP AksjeNorge

aksjefond
rentefond
nordnet
tom hauglund
sparing
Nyheter
Personlig økonomi