Majorstuen, Oslo. Foto: Finansavisen.

Eksperter advarer mot rentesjokk

En oversikt fra Holbergfondene viser at kun én av 20 nordmenn har valt å binde renten, til tross for skyhøy gjeld og stigende renter. Det kan føre til problemer fremover, særlig når Norges Bank varsler renteoppgang i tiden fremover.- Vi er blitt en nasjon av gamblere. Sårbarheten er ekstrem med tanke på en renteoppgang, sier Gunnar Torgersen, investeringsdirektør i Holberfondene, til Nettavisen.- Det er helt utrolig at ikke flere av oss binder renten. Det er rett og slett fascinerende, sier Pål Ringholm i Sparebank 1 Markets, kåret av Kapital til Norges beste kredittanalytiker, til Nettavisen.6. februar var Pål Ringholm gjest i økonominyhetene på HegnarTV. Se sendingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også