Skagen-forvalter går til Nordea

Begynner i løpet av et par måneder.

Skagen-forvalter Hilde Jenssen skifter beite til Nordea, skriver Nordea i en pressemelding torsdag.Jenssen blir ny såkalt lead product manager i Fundamental Equities hos Nordea Asset Management.Hun har 20 år bak seg i New York, og var i Skagen blant annet med i forvaltningen av aksjefondet Kon-Tiki, hvor hun inntil nylig var leder for porteføljespesialistteamet.- Hildes rolle blir å styrke vårt kommersielle arbeid og spre kjennskapet til våre produkter i en enda større del av verden, sier Fundamental Equities-sjef Kasper Elmgreen i en kommentar.Jenssen begynner hos Nordea i løpet av de neste par månedene.- Jeg er veldig glad for å bli med i Nordea Asset Management, og ta del i et slikt erfarent investeringsteam som kan trekke veksler på et bredt spekter av ressurser fra resten av selskapet, sier Jenssen selv.