Jobbintervju kan være stressende, både før, under og etter.Mange er urolige for å si noe galt, da kan det være greit å notere seg følgende:Eksperter mener ifølge Daily Mail at det er fire ting du bør unngå å si en intervjusituasjon.
1. Unngå å ramse opp en god side som en negativ.2. Ikke si noe nedlatende eller negativt3. Unngå å få det til å høres ut som at du kun søker denne ene jobben.4. Ferie.
Mange har en tendens til å vinkle en positiv side som en negativ. For eksempel bør du unngå å nevne perfeksjonisme som en negativ side. - Vær heller ærlig, sier jobbekspertene. om din nåværende jobb eller arbeidsplass.  Det kan få deg til å fremstå som lat eller eller som at du har lett for å ty til hvite løgner. De fleste som er på arbeidssøken vil søke flere jobber samtidig, det vet også arbeidsgivere. Det er ingen god idé å diskutere ferie, avspasering og rutiner i forbindelse med for eksempel helligdager, når du er i ferd med å starte opp i en ny jobb. Alt fokus bør være den nye jobben, ikke neste ferie.