Hovedindeksen steg 1,0 prosent sist uke, fra 805,32 til 813,47.Fra all-time high er nedgangen da på 3,2 prosent. Den siste måneden har hovedindeksen steget 1,5 prosent og siden nyttår er den ned 0,1 prosent. De siste 12 månedene er Oslo Børs fremdeles opp 17,4 prosent. Til sammenligning var oppgangen i 2017 på 19,1 prosent. I 2016 var oppgangen på 12,1 prosent og i 2015 på 5,9 prosent.Opp eller ned? at RSI hadde brutt den korte positive undertonen i forrige uke, og kanskje hadde etablert en ny bunn over den forrige. Kommer det en oppgang gjennom 50-nivået og den fallende trendlinjen, og 50-dagers glidende gjennomsnitt blir brutt i hovedchartet, kan det signalisere en opptur mot 820-823 igjen.Det skjedde ikke så mye som endret seg i det tekniske bildet på Oslo Børs sist uke, men det lille som skjedde var positivt. Og 50-dagers glidende gjennomsnitt ble brutt og RSI brøt også den fallende trendlinjen og 50-nivået. Det kan fremdeles bety at det er mer å gå på, men det forutsetter at den positive undertonen i RSI-chartet holder, og aller helst at RSI også holder seg over 50-nivået.For å avblåse faren for et fall til 720 må hovedindeksen fremdeles bryte den tekniske motstanden i området 820 - 823, og stige til ny all-time high på økende omsetning.Positiv undertoneDet er fremdeles en langsiktig, positiv undertone i RSI-chartet. Forsetter den kan eventuelle korreksjoner ned fremdeles bli forbigående. Sannsynligheten for et fall til 745, og kanskje 720, ble likevel ikke nevneverdig mindre i løpet av uken som gikk.