Enda en varmerekord i Bergen - 31,2 grader

Bergen satte onsdag ettermiddag ny varmerekord for mai med 31,2 grader. Dermed nærmer det seg all time high-rekorden 31,8 fra juli 2003.

Personlig økonomi

På forhånd var det varslet at onsdag ville bli en svært varm dag over hele Sør-Norge, og meteorologene knyttet spenning til om det skulle bli Oslo eller Bergen som først brøt 30-gradersmålet.Klokken 13.28 meldte Meteorologisk institutt på Twitter at det var registrert ny varmerekord for mai i Bergen, med 30,5 grader.Ved 15-tiden kom det imidlertid en ny oppdatering med nok en rekord.– Florida har vært oppe i 31,2 grader, så vi venter i spenning, lød oppdateringen fra meteorologene på Twitter.Målingen ved Florida, målestasjonen i Bergen sentrum, er den varmeste registreringen i maimåned i Norge noensinne.Med 31,2 grader mangler det dermed bare 0,8 grader for å tangere den varmeste temperaturen noensinne registrert i Bergen. I juli 2003 ble det registrert 31,8 grader.(©NTB)

værvarsel
varmerekord
bergen
meteorologisk institutt
Nyheter
Personlig økonomi