Monobank lanserer kredittkort

Widerøe-kort kommer snart.

Personlig økonomi

Monobank lanserer bankens kredittkortplattform, en kombinasjon av kredittkort og mobilbetaling i en app, går det frem av en børsmedling.Den kombinerte Monocard- og Mono Pay-betalingsappen utvider bankens tilbud av digitale tjenester for kundene, og gir ifølge meldingen en tettere kundekontakt gjennom revolusjonerende funksjonalitet.- Appen gjør det lettere for brukerne å ha oversikt over sine kjøp og sin privatøkonomi, sier banksjef Bent Gjendem i en kommentar.Monobank legger til at banken, i samarbeid med Skandinavias største regionale flyselskap Widerøe, vil lansere et kredittkort under Widerøes merkenavn.Lanseringen skjer i september som tidligere annonsert, og løsningen er basert på Monobanks nye digitale plattform.Les mer her.

monobank
kredittkort
mobilbetaling
bent gjendem
Nyheter
Personlig økonomi