Ny investeringsøkonom i Nordnet

- Jeg er utpreget aksjenerd, sier Mads Johannesen.

Mads Johannesen er ansatt som ny investeringsøkonom i Nordnet, går det frem av en pressemelding onsdag.28-åringen vil jobbe i tospann med spareøkonom Bjørn Erik Sættem. Førstnevnte skal gi børsnyheter og analyser til aktive sparere, sistnevnte vil snakke om langsiktige trender og spareprinsipper.- Drømmejobben- Dette er min drømmejobb! Jeg er en utpreget aksjenerd, der store deler av dagen har bestått av konsumering av finansnyheter. Jeg ser på jobben i Nordnet som en fantastisk mulighet til å kunne bruke all min tid på markedet og gi våre kunder og andre interesserte råd og tips om investeringer, sier Johannesen i en kommentar.Johannesen er utdannet siviløkonom, og har jobbet som konsulent de siste årene. Den nye investeringsøkonomen har vært aktiv i finansmarkedet siden han startet å investere sparepengene sine som 14-åring, og har drevet en blogg om investeringer og trading på fritiden.- Mads har både erfaring som trader og investor, sterke analytiske evner fra sin tid som konsulent, samt et brennende ønske om å hjelpe andre med å forstå finansmarkedene bedre, sier Norge-sjef i Nordnet, Anders Skar.Hans beste rådJohannesens beste råd til alle som holder på med aksjer er at kunnskap og evne til å tilpasse alltid er nøkkelen til suksess.- Jo mer erfaring og kunnskap du har, desto bedre vil du kunne håndtere hendelser som dukker opp. Lytt til andre, men gjør dine investeringsvalg basert på din egen strategi og analyse. Da vil du over tid oppnå avkastning, anbefaler han.


Les også