En rekke arbeider på toglinjer denne helgen

Det er duket for en helg med redusert togtilbud. Vestfoldbanen og Kongsvingerbanen er delvis stengt. I tillegg er Oslo S stengt lørdag kveld og natt til søndag.

Oslo S er stengt fra lørdag 6. oktober klokken 21.25 frem til søndag klokken 7.05, opplyser Bane Nor. Informasjon om trafikkavviklingen i denne perioden ligger på nettsidene til NSB og Flytoget.Nedstengningen skyldes arbeid og kontroll av de tekniske anleggene.Kongsvingerbanen blir også stengt mellom Lillestrøm og Magnor fra fredag 5. oktober rundt klokka 23.00 frem til samme tid søndag kveld, blant annet på grunn av arbeid med nytt anlegg for strømforsyning.Vestfoldbanen stenges også for trafikk mellom Sandefjord og Skien i helgen, samt helgen 20.–21. oktober.På strekningen mellom Egersund og Moi pågår også bygging av nytt anlegg for strømforsyning. Denne høsten innebærer dette at noen avganger lørdag ettermiddag og søndag formiddag erstattes med buss mellom Moi og Stavanger, opplyser Bane Nor.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også