Jarle Sjo: - Dette blir nøkkelen for Hydro

DNB-forvalter tolker tungvektere.

Resultatsesongen på Oslo Børs er i gang for alvor.Onsdag morgen har både Telenor og Norsk Hydro lagt frem sine tall for 3. kvartal.Etter tidlig oppgang er Telenor nå ned 0,6 prosent til 150,75 kroner.- Resultatene var litt bedre enn analytikernes forventninger. Fra Norge og Myanmar var de svakere enn ventet, mens de fra Pakistan var bedre enn ventet. Selskapet fortsetter å redusere kostnadene, sier Jarle Sjo til Hegnar.no.Han forvalter DNB Norge, der Telenor er den største enkeltinvesteringen. Fondet er 17. største aksjonær i selskapet med sine 7,6 millioner aksjer (0,52 prosent eierandel).Hydrosjefen kommenterer tallene på Bloomberg TV Hydro-nøkkelFondet er også inne som 9. største aksjonær i Norsk Hydro, med over 25 millioner aksjer (1,21 prosent eierandel).Forvalteren kritiserte tidligere i måneden selskapet for mangelfull Alunorte-informasjon, og mener at situasjonen i Brasil blir svært viktig fremover.- Resultatene var omtrent som forventet, justert for engangsposter. Norsk Hydro sier de har booket 50 prosent av aluminiumsproduksjonen til en pris på 2.050 dollar per tonn, som er noe lavere enn analytikernes forventninger. Det som blir avgjørende for Hydros del er å få opp produksjonen i Alunorte til 100 prosent, sier han til Hegnar.no.Hydro stiger 1,1 prosent til 41,27 kroner på Oslo Børs onsdag formiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også