Telenor-kunder flere steder i landet rammet av SMS-feil

Mange av Telenors kunder fikk verken sendt eller mottatt SMS i en periode torsdag. Også BankID på mobil var omfattet.

– Feilen rammet flere steder i landet, og mange ble berørt av den. Det er klart det er alvorlig når en så sentral tjeneste rammes. Vi kan bare beklage overfor kundene, sier kommunikasjonssjef Anders Krokan i Telenor til NTB.Mange av Telenors kunder fikk verken sendt eller mottatt tekstmeldinger en drøy time torsdag ettermiddag. Feilen var rettet i 13.30-tiden, og konsernet jobbet torsdag ettermiddag med å skaffe seg oversikt over hva som feilet.Flere SMS-tjenester var nede, og feilen rammer også BankID på mobil, hvilket medførte at en rekke tjenester, som nettbank, var utilgjengelig for dem som bruker BankID på mobil.(©NTB)