Elin Reitan havnet i luksusfellen

Havregrøtmiddager og TV-kvelder. Ble gjeldfri på noen måneder.

Etter samlivsbruddet finansierte Nordeas forbrukerøkonom Elin Reitan forbruket sitt med lånte penger, og ble sittende igjen med 50.000 kroner i kredittkortgjeld, skriver Dagbladet.- Jeg kjøpte egen leilighet, og mine faste utgifter skjøt i været. Samtidig opprettholdt jeg min gamle livsstil, til tross for at jeg egentlig ikke hadde råd til det, sier Reitan, som brukte kredittkortet til mye reising og restaurantmiddager.Til slutt innså 39-åringen at hun måtte ta tak, det vil si bruke alle pengene til nedbetaling av gjelden.Overfor avisen erkjenner Reitan at det ble mange havregrøtmiddager og kvelder foran TV-en. Samtidig skrev hun budsjett og planla hvert kjøp nøye.- Jeg har spart mange penger på «sove på det»-strategien. Etter en liten tenkepause blir det ofte mer tydelig for meg om jeg virkelig har behov for det jeg trakter etter, sier hun til Dagbladet.


Les også