Nordea lanserer sparerobot

Tar opp kampen med Sbanken.

Publisert 8. nov. 2018 kl. 10.25
Oppdatert 8. nov. 2018 klokken 10.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord

Etter å ha lansert i Sverige i desember i fjor, lanserer Nordea nå sin sparerobot Nora i Norge- Målet med Nora er å gjøre sparing tilgjengelig og enkelt for alle.  På fem minutter kartlegger hun hvilke fond som passer for deg etter din ønskede tidshorisont og risikoappetitt, sier Nordea Norge-sjef Snorre Storset i en pressemelding. Erfaringene fra Sverige er at 70 prosent av dem som har tatt Nora i bruk aldri har spart i fond hos storbanken tidligere.- Vi ser at vi når nye og andre målgrupper med Nora. Vi når frem til kvinner og unge i større grad, sier Storset.Ved å svare på noen utvalgte spørsmål kommer Nora etter fem minutter med et konkret spareråd, der du blir anbefalt én av fire fondsporteføljer avhengig av din risikoprofil og tidshorisont.- Nora skal gi kunden bistand og råd til kunden i hele prosessen fra start til slutt, fortsetter Storset.Nordeas sparerobot skal dermed ta opp kampen med blant andre Sbanken, som lanserte sin robotrådgivning for formuesforvaltning i 1. kvartal i år.