Skyhøy United-odds før Manchester-derby

Manchester United levnes svært små sjanser hos bookmakerne før helgens knalltøffe bortekamp mot byrival City.

Hos fem av de største aktørene på det norske spillmarkedet får United en snittodds på 8,29 søndag. Flere steder kan du få igjen 8,6 ganger pengene om du setter penger på José Mourinhos menn og de slår til med seier.Oddsen er trolig den høyeste storklubben har hatt på spillmarkedet i moderne tid. Og den foreligger på et tidspunkt der United har gått ubeseiret (tre seirer, én uavgjort) gjennom de fire siste seriekampene.Tidligere i årets sesong hadde United høyest odds i bortekampen mot Chelsea, som endte 2-2. Da hadde gjestene 4.85 i snittodds før kampen, viser nettstedet Oddsportals oversikt.Til nå i sesongen har United hatt en snittodds på 2,05. Da er alle 15 turneringskamper medregnet.I forkant av søndagens kamp får City, tittelholder og serieleder, 1,36 eller 1,37 i odds hos samtlige av bookmakerne NTB har sjekket. De lyseblå er med andre ord storfavoritter før Premier League-rundens godbit.(©NTB)


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker