Går fra Sparebank 1 til BN Bank

Følger i sjefens fotspor.

Endre Jo Reite er ansatt som ny direktør for personmarked i BN Bank, går det frem av en pressemelding mandag.45-åringen, som er en hyppig brukt forbruker- og økonomiekspert, begynner i BN Bank ved årsskiftet.Reite følger etter sin tidligere sjef i SpareBank 1 SMN, Svein Tore Samdal, som hadde sin første arbeidsdag som administrerende direktør i BN Bank, 1. desember.- Endre Jo har et av de mest dedikerte bankhodene jeg noen gang har møtt. Han har vært min nærmeste medarbeider gjennom flere år i SpareBank 1 SMN. Da han sa han hadde lyst til å være med over i BN Bank, var jeg ikke i tvil om å ta ham med. Dette blir veldig bra, sier Samdal i en kommentar.Fortsetter med rådSpareBank 1 SMN er for øvrig BN Banks største eier.Reite lover at han skal fortsette å gi forbrukerne økonomiske råd i tradisjonelle og sosiale medier også i sin nye rolle.- I BN Bank kan jeg ta med meg, og videreføre jobben jeg har gjort på analyser av forbruk og kreditt ut mot et bredere publikum, sier han.