Mourinhos United-fallskjerm - og mulige etterfølgere

Ole Gunnar Solskjær blant favorittene.

I formiddag ble det kjent at José Mourinho har fått sparken som manager i Manchester United.Det er mindre enn 11 måneder siden portugiseren forlenget kontrakten frem til sommeren 2020.The Guardian skriver at Mourinho får med seg «intet mer enn 15 millioner pund» ut døren, tilsvarende 165 millioner kroner.Britiske medier har tidligere i år anslått Mourinhos årslønn i United til 18 millioner pund.Solskjær blant favoritteneKlubben har opplyst at en midlertidig manager vil bli ansatt ut sesongen, før en permanent løsning vil være på plass.Unibet er allerede ute med odds på hvem som blir klubbens neste, permanente manager.Lavest er oddsen på tidligere United-stopper og verdensmester Laurent Blanc, til 2,00 ganger innsatsen.Nærmest kommer faktisk Ole Gunnar Solskjær.Mannen med 126 mål på 366 kamper for United (hvorav 150 som innbytter) har en høy stjerne på Old Trafford, og vurderes til 3,00 i odds.Solskjær nevnes også som en kandidat til å ta «caretaker»-jobben ut sesongen.Zidane er også høyt oppeDeretter på Unibets liste over potensielle permanente erstattere finner vi en annen franskmann, Zinedine Zidane.Den tidligere verdensmesteren trakk seg overraskende som Real Madrid-manager etter årets Champions League-triumf.L'Equipe skrev tidligere i år at Zidane skal være interessert i å bli United-manager.Michael Carrick, en av Jose Mourinhos assistenter, gir 6,00 ganger pengene hvis han etterfølger sin tidligere sjef.Blant øvrige navn på listen finner vi Antonio Conte, Leonardo Jardim, Tottenham-manager Mauricio Pochettino og tidligere United-spiller Ryan Giggs.Disse gir 15,00-17,00 i odds.