Togene går igjen i Oslo-området - regn med forsinkelser

Skøyen stasjon er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av en signalfeil torsdag kveld. NSB sier det fortsatt kan oppstå forsinkelser.

– Togene kjører, men det kan fortsatt oppstå forsinkelser og innstillinger inntil vi er i normal drift, skriver NSB på Twitter like før midnatt natt til fredag.Bane Nor skriver på sine nettsider at man må regne med forsinkelser og innstillinger.Skøyen stasjon var torsdag kveld stengt for trafikk på grunn av en signalfeil som gjorde at det ikke kunne gis grønt lys.Det ble satt opp busspendel mellom Oslo S og Lysaker, og enkelte regiontog ble erstattet av busser. Også flytogene fra Drammen til Oslo lufthavn ble rammet av signalfeilen, og det ble satt opp buss for tog fra Drammen til Oslo S.Feilen oppsto i 15-tiden torsdag.(©NTB)