Bilister advares - mildvær og nedbør gir glatte veier

Mildværet som nå er på vei til Sør-Norge, vil gi fare for glatte veier på grunn av underkjølt regn. Bilister oppfordres til å kjøre forsiktig.

Et lavtrykk på vei innover Sør-Norge fra Nordsjøen vil gi mye nedbør og mildvær over hele Sør-Norge de kommende dagene.Det kan dermed bli en overgang fra snø til sludd eller regn på kysten. Meteorologisk institutt advarer derfor mot at det også er fare for lokalt underkjølt regn og vanskelige kjøreforhold i Agder, Telemark, Vestfold og Østfold allerede fra torsdag ettermiddag.I Agder kan nedbøren komme opp imellom 40 og 50 millimeter i løpet av 24 timer.Nedbøren gir seg litt fredag morgen, men fra ettermiddagen er det nok en gang fare for regn som fryser på bakken også i Buskerud, Oslo og Akershus.(©NTB)