Aksjefond: Syv vinnere - og tre tapere

Analytikerne i Morningstar drar frem vinnere og tapere blant norske aksjefond.

Fondsanalytikerne i Morningstar er ute med sin seneste rating av norske aksjefond, med utgangspunkt i kurser per utgangen av februar.Denne viser at syv fond ble oppgradert, og tre nedgradert.OppgradertAlfred Berg Aktiv (fra 4-er til 5-er) (forvaltere: Leif Eriksrød, Petter Tusvik)Arctic Norwegian Value Creation B (fra 4-er til 5-er) (forvaltere: Ole Dahl, Sindre Sørbye, Tore Mengshoel)Forte Norge (fra 4-er til 5-er) (forvalter: Morten Schwarz)KLP AksjeNorge Indeks II (fra 2-er til 3-er) (forvaltere: Kristoffer Sundnes, Magne Valen-Sendstad, Joakim Embu)ODIN Norge A (fra 2-er til 3-er) (forvalter: Vigdis Almestad)ODIN Norge B (fra 2-er til 3-er) (forvalter: Vigdis Almestad)ODIN Norge D (fra 2-er til 3-er) (forvalter: Vigdis Almestad)NedgradertC WorldWide Norge (fra 3-er til 2-er) (forvaltere: Pernille Skarstein Christensen, Benedikte Waage-Abrahamsen)Storebrand Norge (fra 4-er til 3-er) (forvalter: Alf Inge Gjerde)Pareto Aksje Norge C (fra 5-er til 4-er) (forvaltere: Einar Løvoll, Torbjørn Frønningen, Besim Zekiri)