Nå kan du vippse for parkeringen

EasyPark inngår samarbeid med Vipps.

Det norskutviklede teknologiselskapet EasyPark har inngått et samarbeid med Vipps for å gjøre parkeringsbetalingen enda enklere for landets bilister, går det frem av en pressemelding. - Løsningen gjelder både nye og eksisterende kunder. Ved registrering velger du bare Vipps. Er du allerede kunde og ønsker å benytte deg av Vipps som betalingsmetode kan dette enkelt oppdateres under innstillinger og betalingsmetode i EasyPark-appen, sier Ludvik Eide, markedsansvarlig for EasyPark Norge.Tre millioner vippsereDa Vipps ble lansert i mai 2015 vokste tjenesten raskt. På et halvt år ble appen lastet ned én million ganger. Nå har mer enn tre millioner tatt i bruk Vipps.- Vipps skal være tilgjengelig i flest mulig betalingssituasjoner, og forenkle hverdagen for nordmenn. Gjennom samarbeidet med EasyPark gjøres betaling enda enklere og raskere enn før, og det tror vi mange bilister setter pris på, sier Hanne Kjærnes kommunikasjonssjef i Vipps.