Hun er Nordeas nye forbrukerøkonom

Processed with VSCO with ke1 preset

Advokat tar jobben.

Derya Incedursun er fra i dag, 8. april, Nordeas nye forbrukerøkonom i Norge.Incedursun kommer fra stillingen som juridisk rådgiver i Nordea, der hun har gitt advokathjelp til Nordeas Premium-kunder. Tidligere har hun jobbet for Advokatsamarbeidet Sjødin Meling & co..- Jeg er helt sikker på at jeg kan ta med meg mye fra advokatyrket inn i denne jobben, sier 32-åringen i en pressemelding.Den nyslåtte forbrukerøkonomen er opptatt av unge og økonomi.- Å ta gode økonomiske valg er grunnlaget for god livskvalitet. Det er viktig at barn og unge lærer dette tidlig, og er bevisste på hva høyt forbruk kan føre til. Etter min mening er det alt for lite fokus på dette, sier Incedursun.John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea i Norge, trekker i meldingen frem Incedursuns «egne evne til å snakke og nå frem til forbrukerne».