Cardone: Fire ting jeg angrer jeg brukte penger på i tyveårene

Milliardær Grant Cardone forteller til CNBC at det er mye han angrer at han brukte penger på i tyveårene. Dette er fire av de:

  1. Narkotika og alkohol. Etter videregående skole brukte Cardone penger på narkotika og alkohol, og han forteller til CNBC at han heller burde brukt pengene på å utvikle nye ferdigheter, få kunnskap og utvide nettverket. Cardone råder deg til å investere i deg selv for å gjøre deg mer verdifull og øke inntektspotensialet ditt.
  2. Reiser. Å ta et friår for å reise, er ifølge Cardone en dårlig idé, og selv brukte han penger han ikke hadde på flybilletter, hotell og mat. - Jeg sier ikke at du aldri kan ta deg fri. Jeg kan reise verden i mitt eget privatfly i dag fordi jeg bestemte meg for å jobbe hardt. Bli besatt av formålet, og reiseplanene dine kan vente. Ikke la en dyr flybillett komme i veien for friheten din, sier han, ifølge nettstedet.
  3. Sove lenge. De rike og vellykkede får en god natts søvn, men de sover ikke for lenge, ifølge Cardone. Han angrer nemlig på at han ikke utnyttet alle timene i døgnet. Han råder å bruke tiden på å kartlegge mål og finne ut hvordan du skal oppnå dem. - Hadde jeg innsett mitt fulle potensial i tyveårene, ville jeg nådd min første million mye tidligere, sier han.
  4. Å være for komfortabel i jobben. Cardone forteller at han kastet bort halvparten av tyveårene i lavt betalende jobber uten mulighet for utvikling. - Jeg sier ikke at lavt betalte jobber er dårlige. Noen ganger må du starte med en lavere lønn. Men du bør hele tiden spørre deg selv, hvordan kan jeg tjene mer penger? Det kan innebære å spørre om mer i lønn eller å bytte til en ny jobb med høyere lønn.