Voldsomt uvær i Oslo-området - flere trær veltet

Et plutselig uvær rev flere trær over ende i Oslo og Akershus, og flere biler ble truffet.

Personlig økonomi

Etter en relativt fin dag, ble hovedstaden plutselig rammet av et dramatisk væromslag onsdag kveld. I en kort periode herjet voldsom vind og kraftig regn.– Oslo brann- og redningsetat har nå så godt som alle sine ressurser ute for å håndtere ekstremværet. 30 registrerte oppdrag siden klokka 20.40. Mye overvann skaper store problemer i trafikken og fører til oversvømmelse i kjellere. Store trær har veltet, blant annet i Seilduksgata og Helgesens gate, skrev Oslo 110-sentral på Twitter like etter klokka 21.Treet som veltet i Helgesens gate, traff tre parkerte biler, og én av dem ble totalskadd. Heldigvis var det ingen personer i noen av bilene.Også politiet merket økt pågang.– Vi har fått vanvittig med meldinger inn hit. Det er mye løse kumlokk, mye vann og flere trær som har falt ned i distriktet. Det er foreløpig ikke meldt om noen personskader, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB i 21-tiden.Problemene rammet både Oslo, Bærum og Asker, ifølge politiet.(©NTB)

ekstremvær
politiet
Oslo
Nyheter
Personlig økonomi