Disse handelshøyskolene gir høyest lønn etter utdanning

Siviløkonomer tjener stort.

Utbetalt lønn er regnet ut ifra gjennomsnittet de siste tre årene etter uteksaminering. Beregningene justerer for variasjoner i sektorer.Lønnen regnes ut ifra en student som har fullført en master i Økonomi og Administrasjon. Det viser altså hva en siviløkonom tjener.10. Indian Institute of Management BangaloreSted: Bangalore, IndiaUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.537.456 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 33. plass9. InseadSted: Fontainebleau, FrankrikeUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.545.085 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 3. plass8. Columbia Business SchoolSted: New York City, New YorkUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.583.251 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 9. plass7. University of Chicago: BoothSted: Chicago, IllinoisUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.598.405 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 7. plass6. Indian Institute of Management AhmedabadSted: Ahmedabad, IndiaUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.601.062 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 47. plass5. MIT: SloanSted: Cambridge, MassachusettsUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.618.288 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 8. plass4. University of California at Berkeley: HaasSted: Berkeley, CaliforniaUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.623.216 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 10. plass3. University of Pennsylvania: WhartonSted: Philadelphia, PennsylvaniaUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.696.496QS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 4. plass2. Harvard Business SchoolSted: Boston, MassachusettsUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.767.180 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 2. plass1. Stanford Graduate School of BusinessSted: Stanford, CaliforniaUtbetalt lønn tre år etter studier: 1.961.436 kronerQS Global Master i Økonomi og Administrasjon rangering: 1. plass