Oslo-mann vant 935.000 på oddsen

14 av 14 gikk inn.

Personlig økonomi

En kunde i Betsson-eide Betsafe prikket i natt en helt utrolig oddskupong.Oslo-mannen i 30-årene satset 226,84 kroner på 14 oddsvalg, deriblant en kamp fra norsk 4. divisjon i fotball, til en totalodds på 4.119,59.Utbetalingen endte dermed på hele 934.487,80 kroner.- Vi er ganske sikre på at dette er ny Betsafe-rekord. (...) Det er noe av det absolutt villeste vi har sett, sier pressesjef i Betsafe Joakim Ingebrigtsen ifølge en melding på Betsafes hjemmesider.Foruten norsk 4. divisjon omfattet kupong spill på alt fra baseball til tennis, svensk fotball, Copa America og damenes fotball-VM.Ingebrigtsen mistenker at det rett og slett var flaks, og ikke kunnskap, som ga grunnlag for kjempegevinsten:- Man skal ikke undervurdere det å ha flaks! Vi vet at såkalte «lottokuponger» er populære blant spillerne våre. Det vil si at man velger mange kamper for å få skyhøy odds, sier han.

oddsen
betsafe
betsson
fotball
wimbledon
tennis
fotball-vm
Nyheter
Personlig økonomi