Kraftig økning i Tesla-klager

KLAGERUSH: Forbrukerrådet melder om kraftig økning fra Tesla-kunder. Foto: Håkon Sæbø

Forbrukerrådet har så langt i år fått inn 113 klager fra misfornøyde Tesla-eiere, rundt 30 flere enn i hele fjor.

Ifølge bladet Motor dreier det seg om klager der Forbrukerrådet må forsøke å mekle mellom kunden og Tesla Norge.

– Teslas utfordringer skyldes for en stor del barnesykdommer. Dessuten opplever en del kunder at det er vanskelig å få tak i Tesla når de får problemer med bilen sin. Det er med på å drive opp klageviljen, sier jurist og seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet.

Tesla Norge betegner det som leit at det er en økning i antall klagesaker.

IKKE OVERRASKET: Tesla-kommunikasjonssjef, Even Sandvold Roland. Foto: Håkon Sæbø

– Vi har erkjent og beklaget forsinkelser og andre problemer som oppsto i forbindelse med den mest hektiske leveringsperioden i mars. Det overrasker oss ikke om dette dessverre også førte med seg en økning i antall klager, sier kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland.

(©NTB)


Les også