<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kokkestjernens formue

Pascal Dupuy er kokkeprofilen som står oppført med størst nettoformue for 2018. 

Publisert 6. nov. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord
Article lead
lead
KJENT FJES: Pascal Dupuy driver flere konditori i Oslo.  Foto: NTB scanpix
KJENT FJES: Pascal Dupuy driver flere konditori i Oslo.  Foto: NTB scanpix

Det går frem av de ferske ligningstallene. Dupuy, franskmannen som driver flere konditorier i Oslo, står oppført med en nettoformue på 20,5 millioner kroner. Han betalte i fjor 265.730 kroner i skatt. 

Sushi-kongen Roger Joya står oppført med en nettoformue på over 19 millioner kroner. 38-åringen fra Filipinnene driver restauranten Sabi Omakase, som har en Michelin-stjerne.

Den folkekjære veteranen Arne Brimi har 15,7 millioner kroner i nettoformue. Bak han følger Jan Vardøen og Bent Stiansen med størst nettoformue blant matkjendisene. 

Flere kjente navn som Eyvind Hellstrøm, Ida Gran-Jansen og Trond Moi er opp ført med null i nettoformue i skattelistene.  

Se landets mest kjente kokkers nettoformue, nettoinntekt og skatt for 2018 her: