- Bind boliglånet nå

Syv av ti renteprofeter mener tiden er inne for å skaffe seg fastrente på boliglånet.

Politikk

Syv av de ti største analysehusene i Norge anbefaler ifølge NRK nå fastrente på hele, eller deler av, boliglånet. Syv av de ti største analysehusene i Norge anbefaler ifølge NRK nå fastrente på hele, eller deler av, boliglånet. - Så nære vi er null, for å si det på den måten, så er sannsynligheten for at vi skal få store fall i fastrentene liten, sier sjeføkonom Øystein Dørum i DnB Nor Markets.De som anbefaler helt eller delvis fastrente er i tillegg til DnB Nor First Securities, Sparebank 1 Gruppen, Nordea Markets, Alfred Berg, Handelsbanken Capital Markets og Fokus Bank.De som anbefaler flytende rente er ifølge statskanalen Sparebanken Møre, Terra Securities og SEB.

Nyheter
Næringsliv