- Bør unngå å binde

Carsten O. Five synes ikke du bør binde boliglånet ditt.

Politikk

De De fleste store renteprofetene i Norge anbefaler nå helt eller delvis fastrente på boliglånet. Kun i Sparebanken Møre, Terra Securities og SEB råder de kundene til å holde på den flytende renten. anbefaler nå helt eller delvis fastrente på boliglånet. Kun i Sparebanken Møre, Terra Securities og SEB råder de kundene til å holde på den flytende renten. Ifølge NRK tilhører også rådgiver Carsten O. Five mindretallet.- Normalt lønner det seg å ha flytende rente, det har historien vist. Og den flytende renten er nå klart lavere enn den bundne. Men har du lånt mye, opp til pipa, og er redd for renteoppgang i fremtiden bør du vurdere å binde lånet ditt. Halvparten eller eventuelt hele, sier Five.- Folk bør unngå fastrente hvis de har økonomi til det, holder han frem.

Nyheter
Næringsliv