En lovendring i Storbritannia gjør at Kjell Inge Røkkes Aker Kværner satser tungt på å fjerne atomavfall og demontere atomkraftverk. Ifølge Aftenposten kjemper selskapet om sin del av et årlig marked på 24 milliarder kroner En lovendring i Storbritannia gjør at Kjell Inge Røkkes Aker Kværner satser tungt på å fjerne atomavfall og demontere atomkraftverk. Ifølge Aftenposten kjemper selskapet om sin del av et årlig marked på 24 milliarder kroner - Her kommer det til å skje ting. En rekke selskaper ønsker å være med i spillet. Det er både amerikanere og europeere. Men inngangsbarrieren er høy. Her kan du ikke kjøpe deg inn. For ingen ønsker å gjøre feil i atombransjen. Det er bare basert på kundeforhold. Vi er gode til dette, og det vet kundene, sier direktør Alan Cumming ved Aker Kværners kontor i Stockton i Nordøst-England til Aftenposten.