I går fortalte finansminster Per-Kristian Foss at han ikke ser behov for å stramme inn i norsk økonomi med det første, og at det dermed ut året. DN har konfrontert flere velkjente økonomi-fjes, og spurt hvorvidt det nå er på tide med en avkjøling av økonomien.- Ja, mener Harald Magnus Andreassen, sjeføkonomen i First Securities. - Rentenivået i Norge er lavt i forhold til den økonomiske aktiviteten.DnB NOR Markets-kollega Øystein Dørum fortalte forleden at de i 2005. Andreassen legger seg i overkant av dette forventningsmessig.Knut Anton Mork er ikke fremmed for en endring. - Jeg ser behovet for en normalisering av rentenivået i år, sier han ifølge avisen.Fra Nordea Markets er imidlertid budskapet et annet. - Nei. Det er ikke akutt behov for nedkjøling nå, men behovet vil komme et stykke frem i tid, sier sjeføkonom Steinar Juel.Norges Bank holder sitt første hovedstyremøte 2. februar.