I dag skulle kjendismegler Petter Andreas Poppe ha møtt sin tidligere klient May Britt Bøe i Oslo tingrett, med videodronningens luksuseiendom på Kjelsås i Oslo som stridens kjerne.Poppe stevnet Bøe i august og krevde provisjon for nedlagt salgsarbeid, etter at klienten hadde tatt Poppe av oppdraget før eiendommen var solgt. I dagens DN kommer det frem at Poppe sist fredag kastet kortene, og trakk saken fra retten.
- Hadde sittet i retten- Smaker av såpeopera
Megleren mener det ser ut som at han kastet kortene fordi han hadde en dårlig sak. Tvert om mener han å ha en svært god sak.- Hadde vi vært gladere i prosess, hadde vi sittet i retten i dag. Men vi orket ikke å sitte flere år som gisler i rettsapparatet, sier Poppe til HegnarOnline.Kjendismegleren mener hele saken rett og slett smaker av såpeopera.- Situasjonen var slik at Bøe, etter at vi hadde fremforhandlet flere bud, sa opp avtalen med oss og gikk i direkte forhandlinger med kunden (Barnehage Gruppen, red. anm). Deretter nektet hun kunden å besvare våre henvendelser, fortsetter han.Aktiv-megleren understreker at det er inngått en helt standard, skriftlig provisjonsavtale.- Det at Bøe inngår en avtale på siden av den hun inngikk med oss, gjør ikke noe med den provisjonen vi har krav på. Så enkelt eller så vanskelig er det, avslutter han overfor HegnarOnline.