Avgiftsjubel i nord

NHO har lenge arbeidet for gjeninnføring av den differensierte arbeidsgiveravgiften i nord. For bedriftene i nord betyr det flere hundre millioner tilbakeført.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 16.40
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 84 ord
Den differensierte arbeidsgiveravgiften blir tilbakeført i Nord-Norge, noe som vil bli bekreftet av Jens Stoltenberg og Gøran Persson på en pressekonferanse i ettermiddag, skriver helenorge.nho.no.- For Troms vedkommende vil det bety en tilbakføring til bedriftene på mellom 400 - 500 millioner kroner i 2007. Formelt sett skal tilbakeføringen godkjennes i Norge, men det mener vi er kurrant, sier regiondirektør i Troms, Arne Eidsmo, ifølge tjenesten.NHO i Nord-Norge har sammen med sine søsterorganisasjoner i Nord-Sverige og Nord-Finland arbeidet intenst for å oppnå et slikt resultat.