Dette skjer i dag

HegnarOnline gir deg oversikten over dagens viktigste hendelser.

Følgende aktiviteter finner sted mandag 21. november:

 • Oslo: Arbeidsrettssak kl... 09.00 i Oslo Tingrett. Svein Lindin - Ekjord. Stevningen som ble kjent 20 januar utløste hva som er blitt kalt Ekjordskandalen i Vinmonopolet.Oslo: Arbeidsrettssak kl... 09.00 i Oslo Tingrett. Svein Lindin - Ekjord. Stevningen som ble kjent 20 januar utløste hva som er blitt kalt Ekjordskandalen i Vinmonopolet.
 • Oslo: Fiskeriminister Helga Pedersen (Ap) møter den danske matvareministeren, Hans Chr. Schmidt, for å forhandle om dansk deltakelse i det norske sildefisket i januar og februar. Kl. 09.30.Oslo: Fiskeriminister Helga Pedersen (Ap) møter den danske matvareministeren, Hans Chr. Schmidt, for å forhandle om dansk deltakelse i det norske sildefisket i januar og februar. Kl. 09.30.
 • Oslo: Kvartalspresentasjon i Opera Software.Oslo: Kvartalspresentasjon i Opera Software.
 • Presentasjon i Conseptor.Presentasjon i Conseptor.
 • Asker: Høyre har sentralstyremøte. Høyre-leder Erna Solberg innleder om den politiske situasjonen mandag kl. 13.00.Asker: Høyre har sentralstyremøte. Høyre-leder Erna Solberg innleder om den politiske situasjonen mandag kl. 13.00.
 • Oslo: Næringsminister Odd Eriksens (Ap) holder innledning i LOs næringspolitiske utvalg. Formålet med møtet er å utveksle erfaringer og ideer om næringspolitiske virkemidler og hvordan fylle opp næringsministerens verktøykasse.Oslo: Næringsminister Odd Eriksens (Ap) holder innledning i LOs næringspolitiske utvalg. Formålet med møtet er å utveksle erfaringer og ideer om næringspolitiske virkemidler og hvordan fylle opp næringsministerens verktøykasse.
 • Drøbak: Samferdselsminister Liv Signe Navarsete og kommunal - og regionalminister Åslaug Haga orienterer og svarer på spørsmål om den fremtidige virksomheten for Statens vegvesens trafikkstasjoner. StedDrøbak: Samferdselsminister Liv Signe Navarsete og kommunal - og regionalminister Åslaug Haga orienterer og svarer på spørsmål om den fremtidige virksomheten for Statens vegvesens trafikkstasjoner. Sted
 • Gardermoen: Norges forskningsråd arrangerer en oppsummeringskonferanse for forskningsprogrammet PROFO, om forurensninger, kilder, spredning, effekter og tiltak.Gardermoen: Norges forskningsråd arrangerer en oppsummeringskonferanse for forskningsprogrammet PROFO, om forurensninger, kilder, spredning, effekter og tiltak.
 • Oslo: Landbruket, reiselivet og kommunene har gått sammen med «Hold Norge rent» om en ny kampanje for opprydding i skrot og farlig avfall i Bygde-Norge.Oslo: Landbruket, reiselivet og kommunene har gått sammen med «Hold Norge rent» om en ny kampanje for opprydding i skrot og farlig avfall i Bygde-Norge.
 • Oslo: Gyldendal forlag presenterer Ragnar Kvam jr.s biografi «Thor Heyerdahl. Mannen og havet» på en pressekonferanse. Bristol Hotel kl. 11.00.Oslo: Gyldendal forlag presenterer Ragnar Kvam jr.s biografi «Thor Heyerdahl. Mannen og havet» på en pressekonferanse. Bristol Hotel kl. 11.00.
 • Oslo: Konferanse i regi av Forskningsrådet hvor første del av evalueringen av kvalitetsreformen i høyere utdanning offentliggjøres.Oslo: Konferanse i regi av Forskningsrådet hvor første del av evalueringen av kvalitetsreformen i høyere utdanning offentliggjøres.
 • Oslo: DNB Markets arrangerer seminar om pensjon og lange renter.Oslo: DNB Markets arrangerer seminar om pensjon og lange renter.
 • Tromsø: Lavutslippsutvalget har åpen høring: Norge må redusere utslippene av klimagasser - hvordan skal vi gjøre det?Tromsø: Lavutslippsutvalget har åpen høring: Norge må redusere utslippene av klimagasser - hvordan skal vi gjøre det?
 • Oslo: Richard Herd, mannen bak den første store OECD-rapporten om Kinas økonomiske utvikling, holder foredrag på et seminar i regi av Nettverk for Asiastudier i samarbeid med Utenriksdepartementet.Oslo: Richard Herd, mannen bak den første store OECD-rapporten om Kinas økonomiske utvikling, holder foredrag på et seminar i regi av Nettverk for Asiastudier i samarbeid med Utenriksdepartementet.
 • Jerusalem: Statsminister Ariel Sharon forlater Likud-partiet og ber president Moshe Katsav om å oppløse nasjonalforsamlingen og utlyse nyvalg.Jerusalem: Statsminister Ariel Sharon forlater Likud-partiet og ber president Moshe Katsav om å oppløse nasjonalforsamlingen og utlyse nyvalg.
 • Brussel: EUs utenriksministere vedtar å sende EU-observatører til Gazastripen, der de skal overvåke grenseovergang mot Egypt som skal åpnes fredag.Brussel: EUs utenriksministere vedtar å sende EU-observatører til Gazastripen, der de skal overvåke grenseovergang mot Egypt som skal åpnes fredag.
 • Brussel: Utenriksminister Jonas Gahr Støre er i Brussel mandag og tirsdag for å delta på det halvårlige EØS-rådsmøtet og ministerkonferanse om EUs nordlige dimensjon.Brussel: Utenriksminister Jonas Gahr Støre er i Brussel mandag og tirsdag for å delta på det halvårlige EØS-rådsmøtet og ministerkonferanse om EUs nordlige dimensjon.
 • Nairobi: Myndighetene i Kenya frykter uro i forbindelse med folkeavstemning om omstridt grunnlov.Nairobi: Myndighetene i Kenya frykter uro i forbindelse med folkeavstemning om omstridt grunnlov.
 • Pristina: FNs sjefutsending til Kosovo, Martti Ahtisaari, tar igjen fatt på arbeidet med å avklare Kosovos endelige status.Pristina: FNs sjefutsending til Kosovo, Martti Ahtisaari, tar igjen fatt på arbeidet med å avklare Kosovos endelige status.
 • Haag: Rettssak åpner mot nederlandsk forretningsmann som anklages for å ha levert kjemiske våpeningredienser til Saddam Husseins regime.Haag: Rettssak åpner mot nederlandsk forretningsmann som anklages for å ha levert kjemiske våpeningredienser til Saddam Husseins regime.
 • Beijing: President George W. Bush avslutter besøk i Kina.Beijing: President George W. Bush avslutter besøk i Kina.